BlaBlacar i Moventis Sarfa han renovat el seu acord per a operar rutes d'autobusos entre Barcelona i diferents ciutats de França, destins als quals ja arribaven abans de la pandèmia i els trajectes de la qual van haver de suspendre a causa de la situació d'emergència sanitària. A més, aquesta unió permetrà ampliar les rutes a noves ciutats franceses de cara a l'estiu. 
 
Gràcies a aquesta aliança, avui els busos BlaBlaCar reprenen l'activitat de les línies entre Barcelona i París, Marsella, Montpeller, Nimes, Lió, Tolosa, Bordeaux, Carcassone i Perpignan. A aquests itineraris se sumaran, a partir de juliol, noves línies entre Barcelona i ciutats com Niça, Orleans, Llemotges o Chateauroux. 
 
Els busos BlaBlaCar, fins ara coneguts com BlaBlaBus, cobreixen principalment desplaçaments entre grans ciutats. En els diferents països en els quals opera, els busos BlaBlaCar compten amb diferents partners locals en els quals es recolzen per a desenvolupar la seva activitat aprofitant la seva infraestructura. És el cas de Sarfa, empresa catalana de transport que es va integrar fa 21 anys en Moventis, un dels principals grups de transport de Catalunya. 
 
Per a Florent Bannwarth, director d'operacions de BlaBlaCar a Espanya i Portugal, aquest acord suposa “un pas més cap a la multimodalitat que ens permetrà ajustar-nos més a les necessitats dels nostres usuaris. Volem continuar donant-nos suport en la tecnologia per a optimitzar i fer més eficients els viatges per carretera a un costat i un altre de la frontera i connectar tant grans ciutats amb l'ajuda dels busos BlaBlaCar com a petites localitats gràcies al cotxe compartit”.
 
En paraules d'Enric Gimeno, gerent de Moventis Sarfa: “aquesta renovació i ampliació del nostre acord amb Blablabus s'emmarca en el nostre compromís per oferir el millor servei als viatgers, oferint-los més opcions de connexió entre Barcelona i França, tenint en compte l'important creixement de la demanda que experimenten aquestes rutes en els mesos estivals”.
 
L'acord amb Moventis Sarfa represa i àmplia les línies transfrontereres des de Barcelona i és un partner clau per a atendre l'alta demanda de rutes amb França i complementar així el servei que ofereixen les rutes de cotxe compartit de BlaBlaCar.

 

 

Miércoles, Mayo 12, 2021
0