Moventis-Transports Ciutat Comtal (TCC) és partner oficial de mobilitat de la 4a edició del TRAM Barcelona Open, el torneig internacional de tennis en cadira de rodes que se celebrarà del 19 al 22 de maig en el Real Club de Polo de Barcelona. 

Els autobusos de TCC es converteixen així en els vehicles oficials d'aquesta competició, en la qual participaran al voltant de 40 esportistes de 13 nacionalitats diferents. En concret, TCC oferirà els seus serveis de shuttle per a tots els trasllats dels jugadors i jugadores durant tot el torneig. 

En paraules de José Coronadodirector del TRAM Barcelona Open, durant la signatura de l'acord celebrada recentment a Barcelona: “L'àmplia experiència de Transports Ciutat Comtal en desplaçaments de persones amb mobilitat reduïda la converteixen en el nostre partner de mobilitat idoni i, en aquest sentit, estem molt contents de poder oferir als nostres esportistes els seus serveis de trasllat, amb la plena confiança que la seva seguretat i confort estan garantits”. 

Unes declaracions, a les quals Josep Carles Herrero, gerent de Transports Ciutat Comtal ha afegit: “Que un torneig de referència mundial com TRAM Barcelona Open ens hagi triat per al trasllat dels seus esportistes és tot un reconeixement a la nostra tasca en desplaçaments de persones amb mobilitat reduïda, i estem molt agraïts per la confiança que han dipositat en nosaltres”.

La col·laboració entre Moventis-TCC i TRAM Barcelona Open s'emmarca en el compromís de Moventia amb la societat, concretament en el seu Pla Estratègic de Responsabilitat Social Corporativa, mitjançant el qual impulsa accions, voluntàriament i amb vocació de servei, per a contribuir a construir una societat millor.

Lunes, Mayo 17, 2021
0