Aquest dilluns, 21 de novembre, Moventis ha participat en la jornada d'inauguració de la Barcelona Mobility Dialogues d'IESE Business School, que ha portat per nom El transport públic: autobusos.

 

Representants de la divisió de transport públic de viatgers del grup Moventia, com Elena Aguarta -Regulatory Affairs-, han assistit a la ponència en qualitat d'experts del sector.

 

El col·loqui s'ha fet en el marc de la col·laboració de l'escola de postgrau en direcció d'empreses de la Universitat de Navarra (IESE) amb la Gerència de Mobilitat i Infraestructures de l'Ajuntament de Barcelona.

 

El transport públic: autobusos ha format part d'un programa de vuit sessions que es fa durant el curs lectiu 2022-2023 i que pretén donar una visió integral i actualitzada de la mobilitat a la regió metropolitana de Barcelona.

 

Durant el diàleg s'ha debatut sobre el futur d'aquest mitjà de transport i sobre les alternatives mediambientalment ètiques que s'aplicaran els anys vinents amb l'objectiu de promoure un servei 100% sostenible, objectius que comparteix Moventia.

Martes, Noviembre 22, 2022
0