El servei CruiseBus, destinat als passatgers dels creuers turístics, és un servei d'autobusos llançadora que connecta les terminals del creuer del Moll Adossat i el Moll C, davant de al World Trade Center. 

SUBZONA
  • Zona
  • Marca

Autobús Llançadora del Port de Creuers a Barcelona

Cruise Bus és el servei d'autobusos llançadora, connecta les terminals del creuer del Moll Adossat i el Moll C, davant de al World Trade Center. Des d'aquí és possible desplaçar-se a al centre de Barcelona i fer una visita a la ciutat.
Per 4,5 euros (anada i tornada), és la millor alternativa tant per als creueristes en trànsit que volen visitar la ciutat comtal al seu aire, com per als passatgers que comencen o acaben el seu creuer a Barcelona.
 
Per a més informació i compra de bitllets visiti la pàgina web de Cruise Bus.
 

Ruta de l'autobús del port de creuers

El servei d'autobús d'enllaç del port de creuers anomenat Cruise Bus, és conegut col·loquialment com l' "Autobús Blau" i té una ruta circular repetiviva. Des del Moll C, davant de al World Trade Center a tots els punts de desembarcament de creuer. Es tracta d'un servei d'autobusos llançadora, no és un servei regular, sinó un mitjà de transport per als passatgers dels creuers turístics.
 
Funciona segons l'hora d'arribada dels creuers, està operatiu solament quan hi ha creuers al Port de Barcelona i exclusivament durant les hores de permanència dels creuers, entre les 8.00 i les 20.30 hores.
 
Arriba al Port des de la ciutat o del creuer a la ciutat en 5 minuts.
Entitats col·laboradores