Confiança

Moventia compta amb la confiança dels seus equips per assegurar el millor servei al seu entorn de referència: col·laboradors, clients, administracions i altres entitats públiques, etc.

Innovació

Moventia aposta per la recerca constant de les millors alternatives per a una mobilitat sostenible, eficaç, eficient i segura, aportant els recursos necessaris adequats per donar la millor solució a les expectatives generades pel mercat.

Sostenibilitat

Moventia té integrat un model de gestió sòlid, compromès i respectuós amb el seu entorn i el medi ambient, basat en sistemes de qualitat certificats, que facilita l'abast dels màxims nivells d'excel·lència desitjats.

Chisp@

El talent a Moventia s'enriqueix del carisma, implicació, inquietud, proactivitat i compromís de tots els seus col·laboradors, per assegurar els millors índexs de satisfacció dels seus clients.

Honestedat

L'honestedat com a eix central dels valors de Moventia és compresa com el respecte a la veritat en relació amb el món, els fets i les persones, garantint la seguretat i transparència de les seves activitats en tots els àmbits en els quals es desenvolupa.

Compromís

A Moventia estem compromesos amb la societat que ens envolta i estem atents a les seves necessitats d'una forma responsable i directa.

LA NOSTRA MISSIÓ

De la missió i valors familiars definim els propis del nostre grup empresarial:
Respondre a les necessitats de la mobilitat de les persones i organitzacions a partir d'una oferta global i d'experiències de transport i automoció que anticipin nous hàbits i es basin en tecnologies innovadores i sostenibles.