Autocars Ízaro, companyia pertanyent a Moventis, la divisió de Moventia especialitzada en el transport terrestre, ha estat escollida pel Consell Comarcal de la Cerdanya per participar en el seu projecte pilot centrat a millorar l'accés als parcs naturals de la regió. La iniciativa arrencarà aquest dissabte 31 de juliol i s'estendrà fins al 12 de setembre.
Autocars Ízaro realitzarà durant aquest temps determinat dos itineraris cap als parcs privats de la regió, per contribuir a l'doble objectiu marcat pel Consell Comarcal de la Cerdanya. Es tracta, d'una banda, d'augmentar la seguretat en aquestes carreteres que presenten trams que dificulten la conducció i, d'altra banda, reduir el nombre de vehicles que s'acosten a aquestes zones naturals, per preservar la seva qualitat mediambiental.
Concretament, la línia A de Autocars Ízaro farà el recorregut Cap de Rec-Pollineres-Cap de Rec, i la línia B farà la ruta El Fornell-Pollineres-El Fornell. Les parades previstes per a aquestes rutes són Cap de l'Rec, zona d'accés a l'Estany de l'Orri, El Pradell, Pollineres, Prat Miró i El Fornell.
Amb una trajectòria de més de 48 anys, Autocars Ízaro ofereix serveis de mobilitat i lloguer de vehicles i autocars per a totes les activitats d'oci, turisme, incentius, congressos, convencions, escoles i grans esdeveniments, amb els millors estàndards de qualitat. La seva àmplia experiència en el sector de l'transport col·lectiu l'han convertit en el partner idoni per a aquest projecte pilot impulsat Consell Comarcal de la Cerdanya.

dilluns, agost 9, 2021
0