Aquest matí ha tingut lloc a les oficines de Moventia, a Sant Cugat del Vallès, la trobada entre els representants de La Marató de TV3 i Moventia per signar l'acord de col·laboració entre ambdues entitats. Per part de TV3, Núria Llorach i Elisabeth Ventura; i per part de Moventia, Miquel Martí, Sílvia Martí, Josep Mª Martí i Sandra Llunell han celebrat l'acte de presentació de l'acord entre ambdues entitats, pel qual Moventia cedeix un dels busos més espectaculars de la flota de Moventis, especialment per a l'edició de La Marató de TV3 d'enguany. 

En aquesta edició,  el comunicador Quim Masferrer recorrerà, el proper dia 15 de desembre, part del territori a bord de l'autobús de la flota de Moventis, acompanyat de convidats i fins i tot d'una banda de música!

La Marató de TV3, que en aquesta edició dedica tota la recaptació a l'investigació d'enfermetats minoritàries, s'ha consolidat com un dels esdeveniments solidaris més esperats de les festes nadalenques de cada any. Moventia, per la seva banda, ha volgut ser partícep d'aquesta causa que afecta a uns 3 milions de persones a tot l'Estat espanyol.

dilluns, desembre 9, 2019
0