Moventia suma una nova incorporació a la seva àrea de mobilitat col·lectiva. En línia amb la seva política de creixement i diversificació, Moventia ha arribat a un acord per integrar al grup l’empresa Transports Pujol, una companyia de caràcter familiar i catalana i amb qui Moventis comparteix una llarga tradició en el transport de viatgers per carretera, tant regular com discrecional. La signatura ha tingut lloc el dia 31 de gener de 2018.

Miquel Martí, president de Moventia, manifesta que “l’entrada al grup Moventia d’una empresa amb el bagatge, tradició i empenta de Transports Pujol és un pas més dins la nostra estratègia de creixement i aporta sinergies i complementarietat a altres empreses del grup, com Casas, Calella Moventis i Sarfa, que operen en l’àmbit del transport regular i discrecional, i segueix la nostra vocació de donar resposta a les necessitats de mobilitat de les persones, empreses i institucions.” Amb la integració, tant la direcció com la resta de personal continuaran amb les seves funcions a la seva seu, ubicada a Lloret de Mar, i  comptaran amb el suport de tot l’equip Moventia i la resta d’empreses del grup.

La companyia Transports Pujol també viu amb il·lusió aquesta nova fase, que veu com la millor opció per al futur del seu grup familiar. “Tant pel seu lideratge al sector, com pel tarannà dels seus propietaris i la complementarietat de les seves activitats, Moventia és el candidat idoni per fer-se càrrec dels nostres transports i agències, i és la millor alternativa de futur per als nostres clients, personal i per al creixement de la companyia”, afirma Robert Pujol, fundador de Transports Pujol.

Amb més de 65 anys d’experiència, el grup Pujol és considerat una de les majors empreses de transports de viatgers per carretera de Catalunya. Actualment, amb una facturació de 25 milions d’euros, compta amb una plantilla que supera els 200 treballadors i una flota de 150 autocars que operen a Palamós, Tossa de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Mataró, Barcelona i Salou.

dijous, febrer 1, 2018
0