Cecot ha reconegut aquest dilluns Moventia amb el 16è Premi Egarsat Prevenció 'Junts cap a una Empresa Saludable' en la 21a Nit de l'Empresari, celebrada a l'Auditori de Barcelona. El president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, ha presidit la trobada, que ha tornat a reunir un miler de representants del món empresarial, econòmic, polític i social del país.
L'empresa santcugatenca té la seu corporativa a Sant Cugat i treballa en solucions globals a persones i institucions per cobrir les necessitats de desplaçaments diaris i puntuals. Les empreses que formen Moventia transporten més de 90 milions de persones l'any i distribueixen prop de 15.000 vehicles anuals, tants nous com d'ocasió. Per dur-ho a terme, el 'holding' té 2.100 col·laboradors.

Moventis, dedicada al transport de viatgers per carretera, i Movento, que treballa en la compra de vehicles i serveis relacionats, són les dues unitats de negoci del 'holding'.

La Nit de l'Empresari també ha distingit enguany el president de Vueling, Álex Cruz, amb el Reconeixement Cecot 2015 per la seva trajectòria professional. És una distinció que coincideix amb el recent anunci que Cruz serà el nou president de British Airways a partir d'abril.

dimarts, novembre 10, 2015
0
Tags: