Foto de Canal Terrassa

 

  • La línia B9 permet connectar d’una manera més directa les poblacions de Sant Quirze del Vallès i Terrassa amb l’Hospital comarcal de Terrassa.
  • La Generalitat ha ampliat aquest mes de setembre l’oferta de transport públic per carretera al Vallès Occidental.

  Des del mes de setembre, el Vallès Occidental compta amb una nova ruta. El Departament de Territori i Sostenibilitat ha posat en funcionament la línia d’autobús B9 Sant Quirze del Vallès – Hospital de Terrassa – Terrassa, operada per Moventis (grup Moventia).

  Amb 13 expedicions diàries per sentit, aquest nou recorregut permet connectar molt millor aquestes dues poblacions amb l’Hospital comarcal de Terrassa, la Mútua de Terrassa i el campus de la UPC. En paral·lel a aquesta incorporació, també s’han reestructurat les línies C2 (Sabadell-Terrassa-Martorell), C5 (Sabadell-Terrassa), C7 (Can Rull-Terrassa-Castellbisbal) i B8 (Sant Cugat del Vallès-Rubí-Terrassa), que han deixat d’accedir al municipi de Sant Quirze del Vallès.

  Moventis, com a empresa especialitzada en mobilitat col·lectiva des de 1923, i com un dels operadors de referència per al sector públic, resol les necessitats de mobilitat de persones i organitzacions a través d'una oferta global i complementària. Des dels seus inicis, el grup s'anticipa als nous hàbits de mobilitat i basa la seva oferta en tecnologies innovadores i sostenibles, des de l'àmbit mediambiental i social.

  dimecres, setembre 13, 2017
  0