Moventis, empresa de mobilitat del grup Moventia, ha renovat el seu acord de patrocini amb la Federació Catalana d'Hoquei, mitjançant el qual, la companyia de referència en mobilitat prestarà els seus serveis en totes les competicions de la temporada en les quals participi la Federació. Aquest acord representa una proposta global i proporcionarà avantatges de qualitat a tots els clubs catalans d'hoquei que precisin el servei de Moventis.

La renovació de Moventis com a partner oficial per segon any consecutiu demostra el suport i el compromís que la companyia manté amb les entitats esportives de Catalunya. En aquest sentit, la companyia aposta per un esport a l'alça cada dia més consolidat i professionalitzat, a més d'aconseguir dia rere dia més grups de seguidors en tots els clubs que conformen la Federació Catalana d'Hoquei. Aquest últim estiu, es va celebrar el Mundial d'Hoquei Herba en el municipi barceloní de Terrassa. L'esdeveniment esportiu va aconseguir destacar com el gran esdeveniment esportiu de l'any, sent Moventis l'encarregat de dur a terme tots els trasllats del mundial.

D'aquesta manera, el grup Moventis es posiciona com a referent de mobilitat entre els equips esportius que confien els seus desplaçaments amb la tranquil·litat que ofereix el grup en matèria de fiabilitat, ja que compleix amb tots els protocols de seguretat i control.
L'acte de la signatura oficial del patrocini ha comptat amb la presència de Miquel Martí Pierre, director general de Moventis i Xavier Adell, president de la Federació Catalana d'Hoquei.

 

 

Gala del Festival d'Hoquei Català

Durant la signatura també s'ha informat sobre la celebració de la Gala del Festival d'Hoquei Català, esdeveniment propulsat per la Federació Catalana d'Hoquei amb l'objectiu d'agrair l'esforç i reconèixer el mèrit dels jugadors i les jugadores.

A la cerimònia es lliuraran premis commemoratius als campions i les campiones de Catalunya de totes les categories, a més de les distincions a aquelles persones o entitats mereixedores del reconeixement per part de la Federació.

Així mateix, Moventis comptarà amb l'oportunitat d'assistir a la celebració i guardonar amb el premi propi Moventis.

dijous, setembre 8, 2022
0