Atenció al client:
971 590 104

A la zona gestionada per Moventis s'incrementa el servei i es milloren les connexions directes entre els diferents nuclis de la zona i Palma. Per exemple, els usuaris de Peguera disposen de connexió directa amb Palma sense passar per Santa Ponça amb pujada i baixada al Bulevard de Peguera. Igualment, es crea una línia molt més directa entre Santa Ponça i Palma. D'altra banda amb la línia d' Es Capdellà i Calvià a Palma es crea una connexió directa amb Palmanova i Son Caliu, a través de noves parades a la carretera Ma-1C i a més, s'incrementa notablement el nombre d'expedicions diàries passant de 4 a 11.

La línia que enllaça El Toro i Son Ferrer amb Palma ofereix 13 expedicions. També s'incrementa l'oferta de les connexions urbanes amb la resta de nuclis del municipi de Calvià amb 1 bus cada 50 minuts. Pel que fa a Palmanova i Magaluf, disposen d'una línia directa per autopista cap a Palma, sense circular per la carretera vella d'Andratx ni pel Passeig Marítim de Palma. Això suposa un estalvi de fins a 30 minuts de temps de trajecte per arribar a Palma. A més, a la zona oest de Palmanova es crea una nova parada a l'altura del carrer Germans Montcada, amb 2 noves línies que connectaran amb el Toro – Son Ferrer i Santa Ponça – Costa de la Calma – Galatzó - Son Bugadelles – Calvià – es Capdellà.

Son Caliu passa a ser capçalera d'una línia cap a Palma amb freqüència de 50 minuts per garantir capacitat suficient pels usuaris residents en aquesta zona. Els usuaris de Costa d'en Blanes, Portals Nous, Bendinat i Cas Català disposen d'una freqüència més alta a l'hora punta (cada 50' enlloc de 60') i més directe per arribar a Palma. A més, El Toro, Son Ferrer, Palmanova, Magaluf, Son Caliu, Costa d'en Blanes, Portals Nous, Bendinat i Cas Català es connecten amb Andratx amb transbord i coordinació horària a sa Pinada.

Per la seva banda a Costa de la Calma s'incrementa substancialment el nombre diari d'expedicions cap a Palma, passant de 3 a 12 a partir de gener i es crea una connexió directa amb Palmanova i Son Caliu, a través de noves parades a la carretera Ma-1C. També disposa d'una nova línia de connexió directa amb Peguera i els nuclis del municipi d'Andratx.

La línia d'Estellencs i Esporles a Palma, incrementa el servei els caps de setmana, per exemple els usuaris d'Esporles disposen de 5 expedicions més que fins ara, ja que es passa de 4 a 9 expedicions diàries.

La zona de ponent disposa de 50 busos de GNC i 5 híbrids-elèctrics. D'aquests 55 busos, 20 són de 18 metres adaptant així la capacitat dels vehicles a la demanda prevista de cada línia. A més, totes les línies d'Andratx i Calvià compten amb busos de pis semi-baix o baix.